Rüyada bacakta derin yara görmek

Rüyada bacakta derin yara görmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, üzeceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, küslerin barışacağına inanılır.

Rüyada bacakta derin yara gördüyseniz:

  • Belli konular adeta donup kalmış izlenimi verse de, yakında bir hareketlilik yaşanabilir.

Rüyada bacakta derin yara görmek hile ile mal elde etmeye, türlü musibetlere uğrayacağına delalettir.

Rüyada derin yara görmek kazancının çok düşeceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına rivayet eder.

Rüyada kolunda derin yara görmek yeni yatırımlar yapacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada kolda derin yara görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına delalettir.

Rüyada bacaktan yaralanmak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, kazançlı bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada bacağının yaralandığını görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacakta yara izi görmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada bacakta büyük yara görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments