Rüyada yakının kör olduğunu görmek

Rüyada yakının kör olduğunu görmek rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, bunun da rüya sahibine sorun olacağına, ayrılık yaşanacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, konforunun yerinde olacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına delalettir.

Rüyada yakının kör olduğunu gördüyseniz:

  • Geleceğinizi olumsuz etkileyebilecek hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada yakının kör olduğunu görmek büyük bir başarının elde edileceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yakınının kör olduğunu görmek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine delalettir.

Rüyada yakınının kör olduğunu görmek her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada yakınını kör görmek yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir gözü kör görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, ev sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada birini kör olduğunu görmek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada gözün kör olduğunu görmek sevdiği kişileri de yanına alacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör insan görmek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments