Rüyada yakınının kör olduğunu görmek

Rüyada yakınının kör olduğunu görmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yeni malların alınacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakınının kör olduğunu gördüyseniz:

  • Mantıklı olmalısınız.

Rüyada yakınının kör olduğunu görmek arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalettir.

Rüyada yakının kör olduğunu görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınının kör olduğunu görmek küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakınını kör görmek üzüntülerinin biteceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına işarettir.

Rüyada kör birine yardım etmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada kör sevgili görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine yorulur.

Rüyada körlere yardım etmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kör ve yaşlı kadın görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, hayırlı ve güzel olacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments