Rüyada yama yapmak

Rüyada yama yapmak işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, esenlik içinde olacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada yama yapmak gördüyseniz:

  • Dostunuz olarak kabul ettiğiniz birisinin sizin hakkınızda yapmış olduğu bir dedikodu canınızın sıkılmasına neden olabilir.

Rüyada yama yapmak uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada elbiseye yama yapmak yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada yamalı etek giymek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada yamalı seccade görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine yorulur.

Rüyada yamalı şalvar görmek düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada yamalı çorap görmek rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada yama görmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine işarettir.

Rüyada yamalı pantolon görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments