Rüyada yama görmek

Rüyada yama görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, hayırlı günlerin geleceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dertlerine derman arayacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına delalettir.

Rüyada yama gördüyseniz:

  • Yanlız haberleşme ağında bazı aksaklıklar olabilir.

Rüyada yamalı etek giymek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına delalettir.

Rüyada yamalı yorgan görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine delalet eder.

Rüyada yama yapmak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yamalı elbise giymek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yama görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine delalettir.

Rüyada yamalı ceket görmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, çevrenizden takdir görmeye delalettir.

Rüyada yamalı pantolon görmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yamalı çorap giymek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments