Rüyada yamalı ceket görmek

Rüyada yamalı ceket görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına yorulur.

Rüyada yamalı ceket gördüyseniz:

  • Kısa bir zaman içerisinde aldığınız kararları yürürlüğe koyabilecek veya amaçlarınızı gerçekleştirme fırsatı elde edeceksiniz.

Rüyada yamalı ceket görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yamalı pantolon görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yamalı çorap giymek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına delalet eder.

Rüyada yama görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada yamalı yorgan görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına inanılır.

Rüyada yamalı şalvar görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elbiseye yama yapmak verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, yetki sahibi olacağına yorulur.

Rüyada yamalı seccade görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments