Rüyada yanmış civciv görmek

Rüyada yanmış civciv görmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, en gösterişli arabalara bineceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, isteklerinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanmış civciv gördüyseniz:

  • Çok fazla önemsemediğiniz işlerle uğraşırken aniden aklınıza sizin için önemli bir konuda ilerlemenize ya da isteklerinizi gerçekleştirmenize faydası olabilecek fikirler gelebilir.

Rüyada yanmış civciv görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına delalettir.

Rüyada ikiz civciv görmek hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına delalet eder.

Rüyada civcivden korkmak şansın yaver gideceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada civciv yavrusu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, örnek insan olacağına rivayet eder.

Rüyada civcivin yumurtladığını görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, girdiği işlerde zorluk çekeceğine işarettir.

Rüyada civciv ısırdığını görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada civcivin ölmesi görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine tabir olunur.

Rüyada civciv pişirmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments