Rüyada yara temizlemek

Rüyada yara temizlemek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, hastalıkların şifa bulacağına, yaşamını kolaylaştıracağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, yeni bir yol tutulacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada yara temizlemek gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.

Rüyada yaraları temizlemek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının yarasını temizlemek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, aksiliklerin aşılacağına işaret eder.

Rüyada yarayı temizlemek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine inanılır.

Rüyada yara temizlemek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalettir.

Rüyada parmağının yaralandığını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başta yaralar görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el içinde yara görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin yüzünde yara görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments