Rüyada yarayı temizlemek

Rüyada yarayı temizlemek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yarayı temizlemek gördüyseniz:

  • Çok hoşunuza gidecek olan bir zafer kazanmanız olasıdır.

Rüyada başkasının yarasını temizlemek büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına inanılır.

Rüyada yarayı temizlemek yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada yaraları temizlemek barış ve sevgi içinde olacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yara temizlemek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına inanılır.

Rüyada bir arkadaşının yaralandığını görmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına delalettir.

Rüyada sırtında kırmızı yara görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına inanılır.

Rüyada ayakta yara görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine tabir olunur.

Rüyada dudaklarda yara görmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments