Rüyada yarım bardak su görmek

Rüyada yarım bardak su görmek aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına yorulur.

Rüyada yarım bardak su gördüyseniz:

  • Kendinizi akıntıya bırakırsanız her şeyi berbat edebilirsiniz.

Rüyada yarım bardak su içmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, gelirinden yana memnun olacağına işaret eder.

Rüyada yarım bardak su görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına yorulur.

Rüyada yarım bardak çay görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yarım bardak çay içmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına delalettir.

Rüyada yarım şişe su görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yarım bidon su görmek durgun giden işlerin açılacağına, gülen yüzünün de solacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil su bardağı görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, kar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada bir bardak soğuk su içmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments