Rüyada yaşça küçülmek

Rüyada yaşça küçülmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yaşça küçülmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapılabilir, imzalar atılabilir.

Rüyada yaşça küçülmek ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına yorulur.

Rüyada yaşça küçüldüğünü görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşının küçüldüğünü görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlerin küçüldüğünü görmek rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabenin küçüldüğünü görmek acı tecrübeler edineceğine, onların mutlu haberlerini alacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının küçüldüğünü görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına işarettir.

Rüyada kafasının küçüldüğünü görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine yorulur.

Rüyada evin küçüldüğünü görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments