Rüyada yaşının küçüldüğünü görmek

Rüyada yaşının küçüldüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, kendine olan güvenini yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşının küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Sorumluluk bilinciniz size faydalı olabilecek pozisyonlara gelmenize yardım edebilir veya diğerlerinin size saygı duymasını sağlayabilir.

Rüyada yaşça küçülmek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına delalettir.

Rüyada yaşının küçüldüğünü görmek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına rivayet eder.

Rüyada yaşça küçüldüğünü görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada bir kişinin küçüldüğünü görmek anne ve baba duası alınacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada birinin vücudunun küçüldüğünü görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına işaret eder.

Rüyada çocuğun küçüldüğünü görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada göğsünün küçüldüğünü görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına inanılır.

Rüyada başkasının küçüldüğünü görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments