Rüyada yaşıyormuş gibi hissetmek

Rüyada yaşıyormuş gibi hissetmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, helal lokmalar yiyeceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına alamet eder.

Rüyada yaşıyormuş gibi hissetmek gördüyseniz:

  • Akıllıca davranırsanız herşeyi iyi tasarlayıp, toparlayabilirsiniz.

Rüyada yaşıyormuş gibi hissetmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada gibi hissetmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına delalet eder.

Rüyada kendini erkek gibi hissetmek bol rızık sahibi olunacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gerçek gibi hissetmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşüyormuş gibi hissetmek avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada rüzgarı hissetmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada kıyamet kopacağını hissetmek elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanında cin olduğunu hissetmek zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments