Rüyada gibi hissetmek

Rüyada gibi hissetmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gibi hissetmek gördüyseniz:

  • İş, keyif ya da bilgi edinme maksatlı yolculuklar söz konusu olabilir.

Rüyada kendini erkek gibi hissetmek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gibi hissetmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına delalettir.

Rüyada düşüyormuş gibi hissetmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, sorunların ve engellerin biteceğine delalet eder.

Rüyada yaşıyormuş gibi hissetmek bereketin ve verimin geleceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına yorulur.

Rüyada gerçek gibi hissetmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, parasının ve malının da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada boşluğa düştüğünü hissetmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cin olduğunu hissetmek aşama göstermeyeceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada kendini hamile hissetmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments