Rüyada yeğeni dövmek

Rüyada yeğeni dövmek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, şanssızlık yaşanacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, şansın kaçacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeğeni dövmek gördüyseniz:

  • Kolay adapte olmanızda da yarar var.

Rüyada yeğen dövmek dertlerinin sonunun geleceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına işarettir.

Rüyada yeğeni dövmek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yeğene sarılmak hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeğen görmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, işlerin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeğenini kucaklamak bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yeğeni hasta görmek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, insanları kıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yeğenine sarılmak acılarını dindireceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya alamet eder.

Rüyada yeğenin doğduğunu görmek aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments