Rüyada yeğenini yıkamak

Rüyada yeğenini yıkamak yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, mülkiyetinin de artacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeğenini yıkamak gördüyseniz:

  • Bazılarından kurtulma arzunuz artıyor.

Rüyada yeğenini yıkamak çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tatlı yeğeni görmek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek yeğen görmek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeğenine tokat atmak sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına delalet eder.

Rüyada yeğenin doğduğunu görmek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi yeğenini görmek geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine rivayet eder.

Rüyada asker yeğen görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada doğmamış yeğenini görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments