Rüyada yem yiyen kuşlar görmek

Rüyada yem yiyen kuşlar görmek geçim derdinden kurtulacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yem yiyen kuşlar gördüyseniz:

  • Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurtdışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir.

Rüyada kuşa yem vermek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine delalet eder.

Rüyada kuşlara yem atmak halinin iyi olduğuna, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşuna yem vermek kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin kuşu yemesi görmek iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yem yiyen kuşlar görmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına delalettir.

Rüyada yemen görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedilere yem vermek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine işarettir.

Rüyada hurma yemeyi görmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments