Rüyada yeni tabanca görmek

Rüyada yeni tabanca görmek eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, sıkıntılarının artacağına, sıkıntılarını atacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni tabanca gördüyseniz:

  • Seyahatler veya iletişim esnasında yaşanabilecek sorunlara karşı tedbirli olmakta fayda var.

Rüyada yeni tabanca görmek kendisini üzen konuların kapanacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolu tabanca görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada silah tabanca görmek askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada tabanca sesi görmek çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine tabir olunur.

Rüyada tabanca atıldığını görmek kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, kızına daima sahip çıkacağına yorulur.

Rüyada tabancayla birini öldürmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, anne babanın birbirine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabancayla ölmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabanca atmak üzülmesine dahi gerek olmayacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments