Rüyada yeraltında su görmek

Rüyada yeraltında su görmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara allah’ın izni ile şifa bulunacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, gelirinin de garanti altında olacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada yeraltında su gördüyseniz:

  • Size danışmanlık ya da asistanlık yapmak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada yeraltından su çıkarmak yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada yeraltından su çıktığını görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yeraltında su görmek bir fitne çıkarmaya, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada yeraltı suyu görmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada yeraltı görmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada yeraltında ev görmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeraltı şehri görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kendini yeraltında görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments