Rüyada yeşil apartman görmek

Rüyada yeşil apartman görmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, kişinin daha çok kazanacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil apartman gördüyseniz:

  • İlgisizlik, kayıtsızlık veya bıkma, bıktırma gibi şeyler yüzünden önem verdiğiniz birisini kaybedebilir ya da kendinizden soğutabilirsiniz.

Rüyada yeşil apartman görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartman çatısı görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek apartman görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek apartmanda oturmak hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına delalettir.

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Rüyada kırmızı apartman görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada eski apartman görmek daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun apartman görmek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments