Rüyada yüksek apartmanda oturmak

Rüyada yüksek apartmanda oturmak beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek apartmanda oturmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizin arkasında durmanız uzlaşarak elde edeceklerinizden daha fazla şey vaat ediyor olabilir.

Rüyada yüksek apartmanda oturmak bereketin geleceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya işaret eder.

Rüyada apartmanda oturmak bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir apartmana çıkmak amaçlarınızın gerçekleşeceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke rivayet eder.

Rüyada yüksek apartmanda olmak çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına delalettir.

Rüyada yüksek katlı apartman görmek içinin kıpır kıpır olacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek apartman görmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada yüksek apartmanda olduğunu görmek rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments