Rüyada yeşil gözlük görmek

Rüyada yeşil gözlük görmek hatadan dolayı zarar edeceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil gözlük gördüyseniz:

  • Diplomatik davranmayı başarıp alttan alabilirseniz projenizi uygulamaya koyabilirsiniz.

Rüyada yeşil gözlük görmek hastalıkların şifa bulacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil gözlük takmak dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü denemek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine alamet eder.

Rüyada gözlüklü adam görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlük vidası görmek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlüğü ters takmak girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, doğruluktan ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüden gözlük almak kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet eder.

Rüyada gözlük çerçevesi görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, hastalıklarının biteceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments