Rüyada gözlüğü takmak

Rüyada gözlüğü takmak büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına rivayet eder.

Rüyada gözlüğü takmak gördüyseniz:

  • Herkes normalden biraz daha alıngan davranıyor olabilir.

Rüyada beyaz gözlük takmak zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına delalettir.

Rüyada yeni gözlük takmak kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada gözlük alıp takmak üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine delalet eder.

Rüyada numaralı gözlük takmak bir sınavdan geçileceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada günes gözlük takmak sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının gözlüğünü takmak hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına delalettir.

Rüyada gözlük almak takmak kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük gözlük takmak işindeki bereketin de çoğalacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments