Rüyada beyaz pardesü giydiğini görmek

Rüyada beyaz pardesü giydiğini görmek geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, endişelerin biteceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada beyaz pardesü giydiğini gördüyseniz:

  • Belli ihtiyaçlarınız karşılanmıyorsa dikkatli olunması gerekiyor.

Rüyada beyaz pardesü giydiğini görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, kazancının çok daha fazla olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz pardesü giymek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına yorulur.

Rüyada deri pardesü giymek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Rüyada krem pardesü giymek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada pembe pardesü giymek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının pardesüsünü giymek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada sarı pardesü giymek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun pardesü giymek alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments