Rüyada yıldızlara dokunmak

Rüyada yıldızlara dokunmak eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, yarar getireceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, sevinç ve mutluluğa alamet eder.

Rüyada yıldızlara dokunmak gördüyseniz:

  • Fiziki veya metafiziksel seyahatlere açık bir aydasınız.

Rüyada yıldızlara dokunmak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalettir.

Rüyada yıldıza dokunmak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada eline dokunmak kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, yanlış adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada kar dokunmak istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kabe duvarına dokunmak elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına rivayet eder.

Rüyada kara dokunmak çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına delalettir.

Rüyada mezar taşına dokunmak kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada ayağa dokunmak hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, işiyle nam salacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments