Rüyada apartmanda oturmak

Rüyada apartmanda oturmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada apartmanda oturmak gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli seçmeniz istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Rüyada yüksek apartmanda oturmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına işarettir.

Rüyada apartmanda oturmak kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartmanın yıkıldığını görmek her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada apartmanın tepesine çıkmak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yeni bir apartman görmek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, geçiminin güçleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev apartman görmek ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi apartman görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments