Rüyada yün yelek giymek

Rüyada yün yelek giymek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada yün yelek giymek gördüyseniz:

  • Farklı düşünceler nedeniyle arkadaşlık ilişkilerinizde iniş çıkışlar söz konusu olabilir.

Rüyada yün yelek giymek rızkının da çoğalacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yün yelek görmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, bazı radikal kararlar alınacağına işarettir.

Rüyada yün yelek örmek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, daha fazla rızık elde edileceğine inanılır.

Rüyada yeşil yelek giydiğini görmek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına işarettir.

Rüyada çelik yelek giymek eksik olan yanının tamamlayacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza işarettir.

Rüyada yelek giydirmek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının yeleğini giymek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kürk yelek giymek dualarının kabul olacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments