Rüyada yüzü mor birini görmek

Rüyada yüzü mor birini görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, allah katında günahlarının affolacağına, işlerin hafifleyeceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada yüzü mor birini gördüyseniz:

  • Sizi sınırlayan kişileri önemsemeyin.

Rüyada birinin yüzünde morluk görmek deneyim kazanacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yüzünü morarmış görmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde morluk görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, mal edineceğine işaret eder.

Rüyada yüzü morarmış insan görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, konforunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada morarmış yüz görmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına işaret eder.

Rüyada birinin yüzünü morarmış görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, tatsızlıkların yaşanacağına inanılır.

Rüyada ölünün yüzünü mor görmek de elinin bollaşacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine alamet eder.

Rüyada yüzü gözü morarmış görmek rakiplerin geride bırakılacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments