Rüyada yüzünü sivilce dolu görmek

Rüyada yüzünü sivilce dolu görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılı günler geçireceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine işarettir.

Rüyada yüzünü sivilce dolu gördüyseniz:

  • Devamlı hareket halinde olmanız gerekebilir.

Rüyada yüzünü sivilce dolu görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada yüzünün her yerinde sivilce görmek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde büyük sivilce görmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, hayaline kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilce patlatmak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine yorulur.

Rüyada yüzünde sivilceler görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadının yüzünde sivilce görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa alamet eder.

Rüyada aynada yüzünü sivilceli görmek hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, küslükleri bitireceğine yorulur.

Rüyada kendi yüzünü sivilceli görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments