Rüyada yüzünü siyah görmek

Rüyada yüzünü siyah görmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, iç açıcı sözlere, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü siyah gördüyseniz:

  • Bir değişiklik ilham verici olabilir.

Rüyada yüzünün yarısını siyah görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi yüzünü siyah görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine rivayet eder.

Rüyada siyah bir yüz görmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada yüzünü siyah görmek büyük hatalar yapacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada eşinin yüzünü siyah görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada yüzüne siyah boya görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, işini en iyi şekilde yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde siyah leke görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, işlerinin çok açılacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde siyah kıl çıktığını görmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments