Rüyada baraj görmek

Rüyada baraj görmek başarılarının düşeceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine işarettir.

Rüyada baraj gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler veya bazı duygusal konular sonlanabilir veya sonuçlanabilir.

Rüyada dolu baraj görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil baraj suyu görmek bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına yorulur.

Rüyada barajda balık görmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada göl baraj görmek çok sorunlu günler geçireceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına delalet eder.

Rüyada baraja düşmek rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada barajın taştığını görmek mülk sahibi olacağına, muradına eremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada taşan baraj görmek zafer ve zenginlik getireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada boş baraj görmek çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, şansızlığın kırılacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments