Rüyada göl baraj görmek

Rüyada göl baraj görmek sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine yorulur.

Rüyada göl baraj gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yardım etmek niyetindeyseniz, maddi alışverişlerden uzak durarak yardımlarda bulunmalısınız.

Rüyada göl baraj görmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada baraj gölü görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, içinin de rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dolu baraj görmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Rüyada barajın taştığını görmek sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine alamet eder.

Rüyada baraj yapıldığını görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sınav barajını geçmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına delalettir.

Rüyada baraja düştüğünü görmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına işaret eder.

Rüyada baraja düşmek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments