Rüyada başbakana tokat atmak

Rüyada başbakana tokat atmak kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada başbakana tokat atmak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı dekoratif değişiklikler yapabilir ya da bazı ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Rüyada başbakana tokat atmak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada başbakandan tokat yemek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, böylece kendine güveneceğine tabir olunur.

Rüyada kızına tokat atmak herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kendine tokat atmak bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalettir.

Rüyada ölüye tokat atmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada bir kıza tokat atmak sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşa tokat atmak hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada bir çocuğa tokat atmak planlarının istediği şekilde işleyeceğine, işinde başarılı olacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments