Rüyada başını göğsüne yaslamak

Rüyada başını göğsüne yaslamak rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, büyük takdir toplanacağına yorulur.

Rüyada başını göğsüne yaslamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi sinirlendirmeye çalışabilirler.

Rüyada başını göğsüne yaslamak böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına alamet eder.

Rüyada omzuna baş yaslamak diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başını birine yaslamak rızkının da çoğalacağına, ona mutluluk getireceğine delalettir.

Rüyada başı omuza yaslamak hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başını birinin omzuna yaslamak işinde büyük başarılar alacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına işarettir.

Rüyada başını omzuna yaslamak maddi anlamda çok ileri gidileceğine, düzeninin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin omzuna başını yaslamak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada basini yaslamak büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments