Rüyada başını omzuna yaslamak

Rüyada başını omzuna yaslamak birçok fırsatın elden kaçırılacağına, kırılacağına, ticarete atılacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına delalettir.

Rüyada başını omzuna yaslamak gördüyseniz:

  • İş ilişkileriniz yüzünden tanıyacağınız, ya da tanıdığınız birisi ile uyumlu bir ilişkiye girmeniz olasıdır.

Rüyada başını omzuna yaslamak işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin omzuna başını yaslamak büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, maceralara atılacağına inanılır.

Rüyada omzuna baş yaslamak yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada başını birinin omzuna yaslamak sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına inanılır.

Rüyada başı omuza yaslamak atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada başını göğsüne yaslamak rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada başını birine yaslamak tebrik edileceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada basini yaslamak çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments