Rüyada başka bir bedene girmek

Rüyada başka bir bedene girmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, herkesin rahat edeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine inanılır.

Rüyada başka bir bedene girmek gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olabilirseniz daha az hasar yapmış olursunuz.

Rüyada başka bedene girmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına yorulur.

Rüyada başka bir bedene girmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada başka bedende olmak sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada kendini başka bir bedende görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birini başka bedende görmek onu borçtan kurtaracağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına delalettir.

Rüyada kendini başka bedende görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine işarettir.

Rüyada beden ölçüsü almak onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada beden hocasını görmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments