Rüyada beden ölçüsü almak

Rüyada beden ölçüsü almak belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, rahat nedir öğreneceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, zorlukları aşacağına işarettir.

Rüyada beden ölçüsü almak gördüyseniz:

  • Her şeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabilirsiniz.

Rüyada beden ölçüsü almak maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Rüyada ölçü görmek sıhhat ve moral bulacağına, yoksulluğa işaret eder.

Rüyada kapı ölçüsü almak samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzük ölçüsü almak sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına delalet eder.

Rüyada elbise ölçüsü almak insanları kıracağına, üzeceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine delalet eder.

Rüyada ölçü aleti görmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine delalettir.

Rüyada biriyle boy ölçüşmek geçimi zorluklarla kazanacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada ölçülü davranmak zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments