Rüyada başkasına saat takmak

Rüyada başkasına saat takmak ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına saat takmak gördüyseniz:

  • Çalışmadan ödüllendirilmeyi beklemek yanlış olabilir.

Rüyada sarı kol saati takmak tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın kol saat takmak elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına inanılır.

Rüyada yeni kol saati takmak zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada saati ters takmak çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada saat bulup takmak bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir saat takmak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada başkasına saat takmak çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, hasret içinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının saatini takmak alim ve bilge insan olacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments