Rüyada başkasını kilo almış görmek

Rüyada başkasını kilo almış görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, karlı işler yapacağına, işlerinin ters gideceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını kilo almış gördüyseniz:

  • Kendi bildiğiniz yoldan ilerleme arzunuz ilişkilere zarar verebilir.

Rüyada kilo almış birini görmek iyiliğe ve güzelliğe, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kilo almış görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyi kilo almış görmek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini kilo almış görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kişiyi kilo almış görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine inanılır.

Rüyada bir insanı kilo almış görmek eski enerjisini bulacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada çok kilo almış görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada birini kilo almış görmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments