Rüyada başkasını kısa boylu görmek

Rüyada başkasını kısa boylu görmek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına inanılır.

Rüyada başkasını kısa boylu gördüyseniz:

  • Hareketlerinizde kararlı bir şekilde hedefe doğru ilerleyebilirsiniz.

Rüyada kısa boylu adam görmek kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada boy kısalığı görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi kısa boylu görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada birini kısa boylu görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını kısa boylu görmek eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada kendini kısa boylu görmek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına alamet eder.

Rüyada birini boyu kısa görmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine delalet eder.

Rüyada kısa boylu birini görmek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments