Rüyada başkasının gözlüğünü takmak

Rüyada başkasının gözlüğünü takmak kazancın her daim artacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, önün açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, alışveriş yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının gözlüğünü takmak gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla yük yüklenmemenizde fayda var.

Rüyada gözlüğü ters takmak yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz çerçeveli gözlük takmak rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine delalet eder.

Rüyada siyah güneş gözlüğü takmak kötü haberler alacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözlük alıp takmak karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada renkli gözlük takmak dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kırmızı güneş gözlüğü takmak ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada güneş gözlüğü takmak atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına rivayet eder.

Rüyada iki gözlük takmak verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments