Rüyada başkasının gözünü mor görmek

Rüyada başkasının gözünü mor görmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına işarettir.

Rüyada başkasının gözünü mor gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri veya ekip çalışmaları gerektiren konular ön plana çıkıyor.

Rüyada göz altını mor görmek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada başkasının gözünü morarmış görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü gözü morarmış görmek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerini morarmış görmek ruh sağlığının bozulacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine işaret eder.

Rüyada birinin gözünü morartmak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına delalet eder.

Rüyada mor göz görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına tabir olunur.

Rüyada gözü morarmış birini görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada göz altı morluğu görmek eve kapanacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments