Rüyada başkasının gözünü morarmış görmek

Rüyada başkasının gözünü morarmış görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının gözünü morarmış gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla şey bekleyen veya talepleri bulunan kişiler olabilir, mesafede kalmalısınız.

Rüyada gözlerini morarmış görmek kazanç kapılarının kapanacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor göz görmek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada gözlerinin altını mor görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözleri morarmış görmek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada gözü morarmış görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına rivayet eder.

Rüyada gözünün altını mor görmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözü morarmış birini görmek komşularla ters düşüleceğine, engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada göz altında morluk görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Rüyamda babam bir kazaya karışmış arabanıza arkadan vurmuşlar.dukkanin önünde ama dükkanın camlari kırılmış içi harebe gibi olmuş arabamın vuran kişiyle babamın gözü morarmış karşı taraftaki kişi babanda bana çok vurdu diyor.ben o sinirle dükkana girip silah almya calisiyom elime satır geliyor adam vurmak istiyom ama cesaret edip vuramiyorum