Rüyada gözlerini morarmış görmek

Rüyada gözlerini morarmış görmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına, allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine işarettir.

Rüyada gözlerini morarmış gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin saplantıları ya da kör noktaları üretkenliğiniz üzerinde tutumunuza bağlı olarak artı ya da eksi etkiler yapabilir.

Rüyada yüzü gözü morarmış görmek dileklerin yerine geleceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına delalet eder.

Rüyada gözünün altını mor görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına alamet eder.

Rüyada göz morartmak onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına delalet eder.

Rüyada gözü morarmış görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada göz altını mor görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının gözünü morarmış görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına inanılır.

Rüyada başkasının gözünü mor görmek huzursuzluk yaşanacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözü morarmış birini görmek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments