Rüyada başkasının kör olduğunu görmek

Rüyada başkasının kör olduğunu görmek hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, dertleri biteceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine işaret eder.

Rüyada başkasının kör olduğunu gördüyseniz:

  • Neyse ki, gerekli kişi ya da kurumlar ihtiyacınız olan yada beklediğiniz adımları atabilirler.

Rüyada ölüyü kör görmek allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, sahip olduğu nimetin artacağına inanılır.

Rüyada kör gözlü birini görmek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını kör olarak görmek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına işarettir.

Rüyada bir gözünün kör olduğunu görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözü kör bebek görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine alamet eder.

Rüyada kör gibi olmak yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına inanılır.

Rüyada kör bir kıza yardım etmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına yorulur.

Rüyada kendinin kör olduğunu görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments