Rüyada arkadaşını kör olarak görmek

Rüyada arkadaşını kör olarak görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını kör olarak gördüyseniz:

  • Sizi farklı yerlere davet eden kişiler olabilir.Ufak yolculuklar veya ortam değişiklikleri kendinizi yenilemenizi, imajınızı değiştirmenizi veya kafanızı boşaltmanızı sağlayabilir.

Rüyada arkadaşı kör görmek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşının kör olduğunu görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kör olduğunu görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kör görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine delalettir.

Rüyada bir arkadaşını kör görmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını kör olarak görmek daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kör adamla evlenmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada yakının kör olduğunu görmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, işinde profesyonel kimse olacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments