Rüyada başkasının silah attığını görmek

Rüyada başkasının silah attığını görmek dertlerinin şifasını bulacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, huzura erileceğine, dileklerin yerine geleceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada başkasının silah attığını gördüyseniz:

  • Yaşadığınız soğumayı ciddiye almanız daha iyi fikirler bulmanızın yolunu açabilir.

Rüyada birinin silah attığını görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada silah atmayı görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına işarettir.

Rüyada at ve silah görmek ister istemez çok üzüleceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının silah attığını görmek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla atış yapmak çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada birçok silah görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada taramalı silah görmek hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerde silah görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments