Rüyada bastonlu adam görmek

Rüyada bastonlu adam görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, rahat bir hayatı olacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine rivayet eder.

Rüyada bastonlu adam gördüyseniz:

  • Harcamalar artabilir.

Rüyada bastonlu adam görmek çok mutlu ve huzurlu olacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bastonlu yaşlı adam görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bastonlu nine görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada baston tutmak sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine yorulur.

Rüyada bastonlu kadın görmek stres atılacak aktiviteler yapılacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine inanılır.

Rüyada ölünün elinde baston görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bastonunu kaybetmek bereketli işler yapacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına delalet eder.

Rüyada başkasının elinde baston görmek atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments