Rüyada bayanı kel görmek

Rüyada bayanı kel görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, hak yolundan uzaklaşacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine alamet eder.

Rüyada bayanı kel gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmezseniz bazı teklif, davet ya da önerilerde bulunan kişiler tekliflerindeki eksik yanları fark edebilirler.

Rüyada bayanı kel görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir bayanı kel görmek rüya sahibinin muradına ereceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada kafasını kel görmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, yüküne ortak olacağına delalettir.

Rüyada kendini kel görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına işarettir.

Rüyada eşini kel görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada eşinin başını kel görmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşı kel görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, ettiği zararları telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarının kel olduğunu görmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments