Rüyada ağzının büyüdüğünü görmek

Rüyada ağzının büyüdüğünü görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, aile hayatına adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzının büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığını incelemek yerine, kendi işlerinize zaman harcamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada ağzının büyüdüğünü görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada göğsünün büyüdüğünü görmek yanlış bir karar verileceğine, kısmetlerin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada çiçek büyütmek elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun büyüdüğünü görmek kalkınacağına, rızkının bollaşacağına delalet eder.

Rüyada birinin burnunun büyüdüğünü görmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişlerinin büyüdüğünü görmek lüksüne de lüks katacağına, tüm dileklerin tutacağına yorulur.

Rüyada ayaklarının büyüdüğünü görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçların büyüdüğünü görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments